ADANA / YÜREĞİR - Ticaret Borsası İlkokulu

Mrt

Okul Müdürümüz Mustafa GÜZEL yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek hediye takdim etti.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Resim Yarışması Okul Birincisi 1/F sınıfı İpek Ece AYDINLIK

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Makale Yarışması Okul Birincisi 2/B sınıfı Defne SÖĞÜT

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması Okul Birincisi 2/F sınıfı Pelin ÇETİN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması Okul İkncisi 4/D sınıfı Hanife Asu KARA

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında

2/A 2/C 3/D 3/E 4/B 4/C sınıflarımız Okulda birinci seçilmiştir.

Mrt

Okulumuzda '' 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma '' programı düzenlenerek Çanakklae Zaferinin 109. yılı kutlandı.

Şbt

Okul Müdürümüz Mustafa GÜZEL, Müdür Yardımcımız Eyyüp YILMAZ, Sınıf Öğretmenimiz Ergün ÖZ ve Rehber Öğretmenimiz Çetin ÇIKMAN bisiklet kazası sonucu kolu kırılan öğrencimiz Emirhan AYDİNÇ'in evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Kıymetli öğrencimize Ticaret Borsası İlkokulu ailesi olarak tekrar geçmiş olsun diyoruz.

Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim öğretim döneminde çok çalışarak bir tatili hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Ara tatilde dinlenmeye, eğlenmeye ağırlık verildiğimiz gibi bol bol kitap okumaya da zaman ayırmalıyız.

Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Veliler,

Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanıyın ve onu objektif olarak değerlendirin.

Öğrencilerimizin dönem boyunca sergilediği performansı, akranları veya kardeşleriyle kıyaslamayın. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutmayalım.

Çocuğumuzun okuldaki performansını yakından takip etmeliyiz. Anne babaların, okul ile iş birliği içine girerek çocuğun başarıları için yardımcı olmaları gerekir.

Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının önümüzdeki eğitim öğretim döneminde daha etkili bir iş birliği ve daha koordineli çalışmalarımızla devam ettireceğiz.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum…

Ock

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince öğrencilerimize itfaiyenin görevleri hakkında eğitim verildi. Öğrencilerimiz İtfaiyenin görevlerini öğrenip acil durumlarda neler yapmaları konusunda bilgilendirildi. Adana Büyükşehir itfaiye Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

1D ve 1F sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerimiz Aslı KINALI ve Aydan ASLANOĞLU refakatinde 112 Acil Çağrı Merkezine eğitim amaçlı gezide bulundular. Gezimiz esnasında öğrencilerimiz 112 Acil Çağrı Merkezinin işleyişi hakkında bilgiler edindi.

Ock

3/D sınıfımızda İngilizce dersi Toys (oyuncaklar) ünitesi kapsamında öğretmenleri Aylin SİZGEN koordinesinde öğrencilerimiz sevdikleri oyuncakları atık materyallerden yaparak okulumuzda sergilediler.

Ock

Okulumuzda Adanamızın kurtuluşunun 102. yıldönümü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Okul :Halk Oyunları ekibimiz Adana yöresi halk oyunlaraını oynadılar.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Dron çekimini gerçekleştiren Velimiz Sayın Ahmet Yaşar Beyefendiye Okulumuz adına şükranlarımızı sunarız.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

1F sınıfımız 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü farkındalık oluşturmak için etkinliklerle kutladı. Aydan Öğretmenimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

29 Ekim 2023 pazar günü Okul Aile Birliği yönetim kurulu seçiminde toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için Genel kurul toplantımız. 02.11.2023 saat 14.45'e ertelenmiştir. tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Haz

Okulumuz 4F sınıfı  Adana Valiliği tarafından 6 Haziran da Fuar alanında yapılan  Kodlama ve Robotik Şenliğine katılmıştır. Öğrencilerimiz merak ve ilgiyle izledikleri teknoloji şenliğini doyasıya gezdiler.  Katılımlarından dolayı Sınıf öğretmenimiz Aydan Aslanoğlu `na ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

4D sınıfı geçmişten günümüze aydınlatma teknolojisi poster çalışması için takım çalışması yaptı .

5 grup 6 şar kişi olarak yarıştılar .Takım çalışması etkinliğimizin amacı birlikte iş yapabilme becerisi kazanmak ,ortaklaşa bir ürün çıkarmaktı .

Bu güzel etkinlik için öğrencilerimizi kutlarız